مواد غذایی و خوراکی

بازاریابی، فروش و برندسازی مواد غذایی و خوراکی

مشاوره و تدریس در شرکت پگاه

مدرس و مشاور شرکت های معتبر و بین المللی، علی خویه

مشاوره و آموزش در شرکت صنایع شیر ایران. پگاه. رتبه اول صنایع غذایی و آشامیدنی کشور.

ادامه متن »

بازاریابی بین المللی محصولات کشاورری،دامی و شیلات

ادامه متن »

بازاریابی و برندسازی در صنعت بهداشت، غذا و دارو

صنایع خدمات مالی، غذا و دارو به شیوه ‏های متفاوت خود را بازسازی می‏کنند شرکت‌ها در سراسر دنیا با ابعاد مختلف دیجتالی‏شدن دست‏ و پنجه نرم می‏کنند. اما سه صنعت خدمات مالی، خرده‏فروشی غذا و داروسازی در مرکز این توفان هستند. اولی بر اثر شرکت‌های تازه‏وارد دیجیتالی بر محصولات و خدمات بانکداری تاکید دارد. مترجم: مریم رضایی شرکت‌ها در سراسر دنیا با ابعاد مختلف دیجتالی‏شدن دست‏ و پنجه نرم می‏کنند. اما سه صنعت خدمات مالی، خرده‏فروشی غذا و داروسازی در مرکز این توفان هستند. اولی بر اثر شرکت‌های تازه‏وارد دیجیتالی بر محصولات و خدمات بانکداری تاکید دارد. این تازه‏واردها یا ...

ادامه متن »

بررسی استراتژی تمایز پورتر

استراتژی محصول جدید

بررسی تأثیر عملکرد استراتژی تمایز پورتر بر عملکرد سازمانی از طریق بسته بندی کالاها در شرکت های مواد غذایی آستان قدس رضوی   چکیده امروزه رقابت گسترده موجود در بازار،شرکت ها را ناگزیر از بکارگیری استراتژی هایی جهت رویارویی با این رقابت نموده است. بدون شک بکارگیری این گونه استراتژی ها نه تنها از تأثیر قابل ملاحظه ای بر بسته بندی کالاها به عنوان بخشی از محصول شرکت ها برخوردار است، بلکه این امرمتعاقباً بر عملکرد شرکت ها نیز تأثیر گذار است. هدف از این تحقیق پیمایشی، بررسی اثر استراتژی پورتر بر عملکرد سازمانی از طریق بسته بندی کالاها بوده ...

ادامه متن »

بازاریابی آدامس

بازاریابی آدامس

در معمایی آمده بود که ‌آن چیست که می‌جوید ولی قورت نمی‌دهید؟ و پاسخ هم روشن است. آدامس. در خبرها نیز آمده بود که ایرانی‌ها بیشترین میزان آدامس را در جهان مصرف می‌کنند. آمارهای موجود نشان می‌دهد که سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان، بله ۵۰۰ میلیارد تومان آدامس مصرف می‌کنیم که بیش از ۸۰ درصد آن از محل واردات تامین می‌شود. یعنی گردش مالی محصول جویدنی که قورت دادنی هم نیست (آدامس) تقریبا معادل ۱۴۰ میلیون دلار (با نرخ تقریبی دلار ۳۵۰۰ تومان) است. آشنایی با این ‌آمارها قطعا درک بهتری از وضعیت کالایی که به ظاهر دیده نمی‌شود، خواهد داد. ...

ادامه متن »

بازاریابی و فروش مواد غذایی

بازاریابی و فروش، مدرس فروش، مدرس بازاریابی، مشاور بازاریابی، مشاور فروش، اصول و فنون مذاکره

Marketing and sale of food بازاریابی و فروش در صنعت مواد غذایی علی خویه مدرس و مشاور بازاریابی، فروش، برندسازی، مدیریت، اصول و فنون مذاکره، CRM و مشتری مداری

ادامه متن »

بازاریابی و برندسازی محصولات

استراتژی محصول جدید

محصول صاحبنظران محصول را همه مصنوعاتی دانسته اند که می تواند به یک بازار برای توجه، تملک، استفاده یا مصرف پیشنهاد شود و یک نیاز یا خواسته را برآورده کند. محصولات فیزیکی، خدمات، افراد، اماکن، سازمانها، عقاید و ترکیبی از موارد بالا را نیز می توان در این تعریف گنجاند. البته خدمات از تفاوت قابل ملاحظه ای با محصولات فیزیکی برخوردار است، به گونه ای که خدمات نامحسوس، زوال پذیر و جدانشدنی از ارایه کننده بوده و از سرعت بالاتری در ارایه به مشتری در مقایسه با محصولات فیزیکی برخوردار است. در صورتی که مفهوم محصول را بشکنیم، با مفاهیمی ...

ادامه متن »

چرا باید برندسازی کنیم؟

برندسازی-ساخت برند برند شدن- برندینگ

اسکات گودسان بنیان‌گذار شرکت strawberryfrog» و نویسنده کتاب Uprising»، در باره برندسازی در مراحل رشد کسب‌و‌کار راهکارهایی را برای شما بیان می‌کند: اگر نگاهی گذرا به دنیای امروز بیندازیم به آسانی متوجه دلایل اهمیت امروزه برند‌ها نسبت به صد سال اخیر می‌شویم، برند‌هایی که روانشناسانه و علمی در کنار هم همانند یک علامت تجاری مخالف حضور دارند، محصولاتی که منحنی عمر دارند، برندهایی که عمرشان از محصولاتشان بالاتر است، برندهایی که یک کیفیت یکنواخت، اعتبار و تجربه را می‌رسانند، برندهایی که دارای ارزش هستند، اما چرا؟ لازم نیست راه دوری برویم زمانی که شرکت تاتا موتور هند، شرکت جگوار و ...

ادامه متن »

توسعه بازاریابی و فروش در صنعت موادغذایی

فروشگاه، فروشگاه زنجیره ای، هایپرمارکت

توسعه صادرات, بازاریابی و فروش در صنعت موادغذایی توسعه صادرات, بازاریابی و فروش در صنعت موادغذایی دوره ی جامع آموزش فروش و بازاریابی در صنعت مواد غذایی علی خویه استاد دانشگاه، مشاور، محقق و مدرس در زمینه های مدیریت،بازاریابی، فروش، برندسازی، تبلیغات، اصول و فنون مذاکره با ۱۸ سال تجربه ی احرایی موفق تالیف و ترجمه ۱۲ عنوان کتاب تخصصی و مرجع دوره آموزشی و کارگاه آموزشی مدیریت بازاریابی مواد غذایی مدیریت  بازاریابی مواد غذایی بازاریابی  مواد غذایی تکنیکها و تاکتیک های بازاریابی و فروش بازاریابی مواد غذایی راهکارهای علمی و عملی در بازاریابی فروش و تبلیغات صنعت  مواد غذایی ...

ادامه متن »

استراتژی‌های موضع‌ یابی محصول

استراتژی محصول جدید

استراتژی‌های موضع‌یابی محصول توجه به نیاز مصرف کننده و سود مورد نظر آن: یکی از مهم‌ترین شیوه‌ها برای موضع‌یابی محصول توجه به نیاز مصرف‌کنندگان و سودی که مورد انتظار است، می‌باشد. به عنوان مثال: شرکت کیوان با توجه به شناختی که از خانواده‌های ایرانی پیدا نمود محصولی به نام برشتوک در بازار عرضه کرد که جایگزینی برای نان‌های سنتی گردید. توجه به ویژگی ظاهری محصول: وقتی محصول ویژگی ظاهری دارد که می‌تواند از آن به عنوان یک مزیت رقابتی استفاده نمود که نسبت به آن برنامه‌ریزی خواهیم داشت. مثل: شرکت‌های خودروسازی تویوتا، هیوندا. توجه به کاربرد: مدیران بازاریابی می‌توانند از ...

ادامه متن »