زعفران

بازاریابی و برندسازی زعفران ایران

مدیریت بازاریابی برندسازی و فروش محصولات کشاورزی دکتر علی خویه

بازاریابی و برندسازی محصولات کشاورزی زراعتی و فراورده های کشاورزی دکتر علی خویه

مروری بر برخی از تحققات در مورد بازاریابی و برندسازی محصولات کشاورزی صفحه اینستاگرام دکتر علی خویه      instagram.com/khooyeh.ir کانال های تلگرام دکتر علی خویه شامل کانال جامع مدیریت بازاریابی و فروش https://telegram.me/dr_khooyeh ———————————————————— crmمدیریت ارتباط با مشتری https://telegram.me/crmcc ———————————————————- اصول و تکنیک های برندسازی- دکتر برند انجمن برند https://telegram.me/branddoctor صفحه اینستاگرام انجمن برند دکتر برند https://www.instagram.com/anjoman_brand/ در دنیای پر از رقابت امروز، مفهوم بازاریابی و مدیریت بازار، با برند و برندسازی عجین شده است. موفقترین کسب و کارهای دنیا ، دارای شناخته شده ترین و مشهورترین نام های تجاری در نزد مشتریان در سراسر دنیا هستند که دارای ارزش ...

ادامه متن »

برخی از فیلم های آموزشی استاد علی خویه

مهندس علی خویه مولف و مترجم 12 کتاب با 19 سال تجربه اجرایی مشاور و مدرس شرکت های معتبر ملی و بین المللی

فیلم های آموزشی بازاریابی و فروش و مدیریت استاد علی خویه https://www.aparat.com/drkhooyeh علی خویه، اصول مدیریت، مدرس مدیریت، مشاور مدیریت، علی ۱:۰۳ علی خویه مدرس و مشاور مهندسی فروش و بازاریابی حرفه ای، ۳۱ بازدید ۵:۴۴ علی خویه. مشاور و مدرس شرکت های معتبر ملی و بین المللی. ۲۲۳ بازدید ۴:۲۳ روش های افزایش فروش، فروش حرفه ای، علی خویه مدرس فروش ۱۰۳ بازدید ۱:۳۰ مدرس و مشاور تکنیک های بازاریابی مدرن، تکنیک های نوین ۱۲۰ بازدید ۳:۴۴ مدیریت فروش، مهندسی فروش، فروشنده و ویزیتور حرفه ای، ۲۵۵ بازدید ۵:۱۰ استاد علی خویه، مدرس و مشاور مدیریت، برند، بازاریابی ۸۴ ...

ادامه متن »

بازاریابی و برندسازی زعفران

بازاریابی و برندسازی زعفران

بازاریابی زعفران – تکنیک های بازاریابی زعفران یکی از محصولات کشاورزی است که پس از برداشت از مزرعه جهت استفاده، نیازمند فرآوری می باشد . مراحل فرآوری زعفران شامل جد ا کردن محصول از گل، خشک کردن و بسته بندی است. علاوه بر فرآوری، فعالیت های حمل و نقل و تبلیغات نیز به عنوان بخشی از هزینه بازاریابی مدنظر می باشند . هرچه مسیرهای موجود بین تولیدکننده و مصرف کننده بیشتر باشد محصول با قیمت نهایی بالاتری در بازار مصرف عرضه می گردد. مسائل بازار زعفران در مراحل مختلف تولید تا مصرف نیازمند بررسی است . در سمت عرضه کننده ...

ادامه متن »

بازاریابی زعفران

استراتژی : ۱- در مراحل کاشت – داشت و برداشت –  فرآوری و نگهداری زعفران ، روشهای نوین را جایگزین روشهای قدیمی و سنتی نمائیم . ۲- ابزارها ، تجهیزات و ماشین آلات مناسب بجای روشهای سنتی و غیر اصولی به کار گرفته شود . ۳- کیفیت بسته بندی وسورت زعفران را مطابق با خواسته ها و نیازهای مشتریان افزایش داده تا نظر بازارهای هدف تامین گردد . ۴- بر مسائل بهداشتی و آموزشی و اجرای دقیق استانداردهای بین المللی به منظور کسب هر چه بیشتر اعتبار محصولاتمان توجه ویژه داشته باشیم . ۵- به یافته ها و تحقیقات علمی ...

ادامه متن »

بازاریابی و برندسازی زعفران

بازاریابی و برندسازی زعفران

فاز اول: تعیین استراتژی کلان شرکتهای تولیدی   مرحله ۱- تعیین چشم‎انداز، مأموریت و اهداف بنیادی شرکت اولین مرحله از فرآیند تدوین استراتژی، تعیین چشم‎انداز و مأموریت کسب و کار است. چشم‎انداز یا Vision یک تصویر مطلوب از آینده سازمان را ترسیم می‎کند که استراتژی برای تحقق آن تدوین می‎گردد و وضعیتی است که مدیریت سعی می‎کند سازمان را بطرف آن راهبری نماید. چشم‎انداز، موجب هماهنگی در درون سازمان و سازگاری بین تصمیمات و فعالیت‎های سازمان می‎شود و اعتقاد افراد سازمان به آن موجب بروز انرژی زیادی در سازمان می‎گردد. چشم‎انداز، دربردارنده اجزا و بخش‎های مختلفی است که در این ...

ادامه متن »